PokemonOnlinegra
O to formularz:
Imię i nazwisko lub ksywka: wiadomo o co chodzi
Ekwipunek:PokeDex, Pokenav, Mapę, 5.000$, 5xPokeballs, 2x Potion i do wyboru rower,rolki albo hulajnoga
Wygląd: Obrazek, sprite, opis lub co tam wymyślicie.
Charakter: Czyli to jaki będziecie w grze.
Profesja: Trener/Koondynator
Starter: Nie legenda, ewolucja, shiny ani skamielina. Jak nie masz pomysłu to ja wybiorę.
Region: Czyli gdzie chcecie zacząć podróż.
Historia: W tym punkcie piszecie jakie było wasze życie przed wyruszeniem w podróż pokemon minimum 5 zdań.
Cel: Co chcecie osiagnąć w podróży
Prośby: Do mnie
Partner: Czy chcecie z kimś podróżować.
Imię i nazwisko lub ksywka: Bartek Makowski
Ekwipunek:PokeDex, Pokenav, Mapę, 5.000$, 5xPokeballs, 2x Pontion i do wyboru rower
Wygląd:
Charakter: Moja postać czyli Szanhaj będzie zaciętym graczem który za wszelką cenę musi wygrać.
Profesja: Trenerr
Starter: Charmander
Region: Kanto
Historia: Kiedy się urodziłem mój ojciec zginął podczas napadu na sklep, dwóch ludzi z zespołu R wysłali na niego za silnego pioruna i zginął. Wtedy zaczęła mnie wychowywać mama i dziadkowie od strony ojca. Kiedy miałem pięć lat zacząłem się interesować pokemonami. Mój pierwszy pokemon widziany to był Bulbasaur mojej babci. Był on bardzo mądrym pokemonem, zawsze pilnował zwierząt w zagrodzie żeby nikt ich nie ukradł. Kiedy skończyłem dziesięć lat mama mi opowiedziała wszystko na temat pokemonów. Po skończeniu już dwunastu lat mam wręczyła mi list od profesora Oak było w nim kartka na której było napisane:
Drogi Szanhaj. Wysyłam ci ten list ponieważ twoja mama zgodziła się w tym roku abyś wyruszył w daleką podróż w której odkryjesz najróżniejsze pokemony i poznasz wielu przyjaciół jak i wrogów.
Więc przyjć do mnie a ja ci wręczę wszystko do podróży.
Kiedy szanhaj wybrał się do profesora, on dał mu wszystkie rzeczy niezbędne w tych czasach do życia i nauczył go wszystkiego co wie.
Następnym miesiącu wyruszył w drogę
Cel: Być w najlepszym trenerem pokemon i należeć do organizacji Magma
Prośby:
Partner: absolutnie nie